Vattenburen golvvärme

För ingjutning i betong

System för vattenburen golvvärme

Tillsammans med våra leverantörer på vattenburen golvvärme kan vi erbjuda tidsbesparande produkter, offerter och utbildning på godkända system med ansvar, garantier, kunskap och transporter.
Tidsbesparande beräkning och mängdning av vattenburen golvvärme inkl utläggningsschema.

Golvvärmerör >MIDI< Composite®
Golvvärmeröret är ett PE-RTrör med en unik flexibilitet som gör det enkelt att lägga. Det har hög temperaturhållbarhet, är korrosionsfritt och återvinningsbart. Det har dessutom en mycket lång livslängd, hela 490 år. Det gör att vi kan lämna upp till 10 års garanti.
Röret finns i dimensionerna 12, 17, 20, 25 och 32.

Golvvärmefördelare
Thermotech golvvärmefördelare i rostfritt stål har låg vikt och en stilren design, vilket möjliggör en enkel och snygg installation. Den höga kvalitén gör att vi kan lämna upp till 10 års garanti.
Fördelaren finns från 2 till 12 slingor. Den levereras komplett monterad. Med leveransen följer även en DIN-skena på vilken reglerutrustningen monteras. Golvvärmefördelaren kan med fördel placeras i ett fördelarskåp för inbyggnad eller utanpåliggande montage.

Rumsreglering
Thermotech rumsreglering finns i trådburen, Easy Comfort (EC), eller trådlös version, Intelligent Radiosystem (ICR). Den trådlösa rumsregleringen styrs via radiovågor och har en helt ny intelligent teknik. Den tar hänsyn till historiska data och optimerar på så vis driften för bästa ekonomi och komfort. Thermotechs termostat förenar form och funktion. Den stilrena och tidlösa designen passar i alla miljöer och termostaten finns i kulörerna vitt och rostfritt.

Glöm inte övervåningen
När du installerar golvvärme i bottenplan, glöm inter övervåningen.
Att sätta ner fötterna på ett varmt golv när du kliver ur sängen gör även den mest morgontrötte lite gladare.
Thermotech kan med sitt system för Träbjälklag erbjuda en perfekt lösning för golvvärme på din övervåning. Spånskivor med spår för rör och värmespridande aluminiumplåt ersätter det normala undergolvet och läggs direkt på träbjälklaget.

 Ladda ner produktbladet Vattenburen golvvärme.