Nyheter och information

Vi ger dig senaste nytt om våra produkter, tjänster och evenemang. Kontakta oss om du har frågor gällande vårt sortiment, vi hjälper dig.

Produkt - 21 oktober 2019

Komplett grundpaket - Allt du behöver från ritning till leverans

Vi erbjuder en helhetslösning i ett komplett grundpaket där vi samlat all kunskap, support, marknadsföring, produkter, information, utbildning, miljötänkande och försäljning till grundbygget. Ett komplett koncept från ritning till leverans. Allt levereras direkt på plats enligt överenskommen tid. Låter detta intressant, tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer.

Till Kontakt ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Nät med unika format

Önskemål på unika format som är tids- och konstnadseffektiva? Hos oss hittar du spackelnäten med unika storformat för perfekt flytspackling.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

CornerGuard® – ett gipshörnskydd med många fördelar

Cornerguard® är ett supersnabbt och lättmonterat hörnskydd för gipshörn. Det går snabbt och enkelt att montera och kan spacklas över direkt efter uppsättning. Med våra hörnskydd får du snygga, raka och hållbara hörn.

Läs mer om CornerGuard® ›
Nyhet - 21 oktober 2019

Ekonomisk, överlägset snabb och förvånande enkelt!

Nu har vi Speedies® höghastighetsdistanser. En prisbelönt, miljögodkänd distans för armeringsnät som är enkel att arbeta med och ger stöd oavsett placering. Vi har även tillhörande Speedies® Släppkäpp; ett utläggningsredskap för Speedies® höghastighetsdistanser som underlättar arbetet då ryggböjningar och kroppsbelastning undviks helt.

Till produkten ›
Produkt - 21 oktober 2019

Armering som märks

Vi har färgkodade armeringsställ för 2-meters och 6-meters längder för lager och butik. Finns även för olika storlekar på nät med egen färgkodning.

För mer info ›
Produkt - 21 oktober 2019

Skruvbaren som skapar många möjligheter

Här kan kunden välja allt ifrån den minsta skruv till bultar, muttrar och spik. Möjligheten att fritt välja produkt till samma pris och i det antal som man önskar är en av de många fördelar skruvbaren ger. Boxen är av mjuk plast som inte spricker eller repas av de vassa produkterna. Modulsystemet gör det möjligt att fritt kombinera de olika produkterna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Till kontakt ›