Vi jobbar på Arne Thuresson Byggmaterial

Vi är en samling medarbetare som arbetar tätt tillsammans för att ge er bästa service inom våra affärsområden; Skruv & Infästning, Grund & Armering samt Väggprodukter.

Simon arbetar med befintliga kunders behov genom regelbundna besök och hjälper till med att ta fram ett säljande sortiment av skruv och infästning. Simon har även gedigen spetskompetens inom vårt färdiga Grundkoncept där vi erbjuder allt från ritning till leverans.

Simon Fylking

Boris arbetar med befintliga kunders behov genom regelbundna besök och hjälper till med att ta fram ett säljande sortiment av infästning. Boris har en mångårig erfarenhet av säkerhetstänk kring butiks- och lagerinredning.

Boris Cordero

Med mer än 30 års erfarenhet inom byggbranschen har Monica skaffat sig en gedigen spetskompetens inom Grund och Armering. Hon ansvarar för återförsäljar-avtalen och inköp av armering- och grundmaterial.

Monica Bryngelsson

Robin hanterar datainformation i ETIM-klassificeringsprojektet av produkters egenskaper. ETIM fungerar som en standard för egenskapsdefinitioner och är lika i alla länder där den tillämpas. Robin är behjälplig med samtliga inkommande kundfrågor gällande produkter, leveranstider, priser, reklamationer och ersättningar mot återförsäljare.

Robin Dahling

Elmo tar emot kundorder och är behjälplig med samtliga inkommande kundfrågor gällande produkter, leveranstider, priser, reklamationer och ersättningar mot återförsäljare. Han hjälper även säljteamet med diverse frågor/ärenden gällande leveranstider, offertskrivning och uppföljning av offerter.

Elmo Steinhoff

Som företagets ansikte utåt ser Caroline till att våra kunder och besökare känner sig väl omhändertagna när de kommer till oss, såväl vid personliga möten som vid telefon- och mailkontakt. Hon är behjälplig i ekonomiavdelningens dagliga arbete med fakturering och vid upplägg av nya kunder eller uppdatering av befintliga kunder.

Caroline Sundnäs

Tobbe arbetar med lager- och logistikhantering vilket bland annat innefattar inventering, inleveranser, fastighetsservice och orderplock. Han ansvarar och sköter dessutom fjärrtransport utrikes och i Sverige.

Torbjörn Dahling

Som logistikansvarig för Stockholms län, ansvarar Thommie för inköp av Gyproc, Jackon och Knauf till lager. Detta innefattar bland annat inventering, inleveranser och orderplock.

Thommie Lidbaum

Jessica arbetar kreativt och engagerande med text- och bildinnehåll samt rörligt material för våra sociala medier, fotograferar samt layoutar marknadsmaterial i form av kampanjer och produkt- och säljblad.

Jessica Fylking

Med en stark relation till skruven och dess möjligheter, samt specialkompetens inom skruvutveckling, drivs Nicklas av att designa och utveckla nya, innovativa Grabber-produkter. Han arbetar också med inköp av infästningsartiklar.

Nicklas Thuresson

Skriv ditt meddelande här

Vill du skicka en fråga kan du göra det här. Obligatoriska fält är märkta *