Vi jobbar på Arne Thuresson Byggmaterial

Vi är en samling medarbetare som arbetar tätt tillsammans för att ge er bästa service inom våra affärsområden; Skruv & Infästning, Grund & Armering samt Väggprodukter.

Jesper har en lång, gedigen erfarenhet inom byggmaterialbranschen med fokus på försäljningsstrategi och säljstruktur. Han har ett övergripande ansvar för våra produktområden inom Skruv & Infästning, Grund & Armering och Väggprodukter samt återförsäljaravtal.

Jesper Sternhoff

Niclas har långvarig erfarenhet och kunskap inom järnhandeln. Niclas arbetar mot återförsäljarledet inom järn- och bygghandeln i Västsverige och tar fram kundunika koncept utefter våra kunders behov inom Skruv & Infästning, Grund och Armering, samt Väggprodukter. Nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Hör av er till Niclas så hjälper han er med det ni behöver.

Niclas Andresen

Magnus arbetar med införsäljning av Skruv & Infästning, Grund & Armering och Väggprodukter. Han tar fram kundunika koncept för kedjor utifrån kundens behov, han arbetar med kreativt tänkande för att hitta lösningar för säljfrämjande åtgärder hos kunder, och han anordnar skräddarsydda produktutbildningar.

Magnus Lindstedt

Boris arbetar med befintliga kunders behov genom regelbundna besök och hjälper till med att ta fram ett säljande sortiment av infästning. Boris har en mångårig erfarenhet av säkerhetstänk kring butiks- och lagerinredning.

Boris Cordero

Michael arbetar mot återförsäljarledet inom järn-och bygghandeln. Han arbetar med införsäljning av Skruv & Infästning, Grund & Armering och Väggprodukter, och håller även i produktutbildningar av skruv och infästning ute hos kund.

Michael Bejedal

Säljare Stockholm / Östergötland Tel: +46 701 47 03 79, +46 8 761 74 40 mibe@thuresson.se

Urban ansvarar för Norrlandsregionen med införsäljning av Skruv & Infästning, Grund och Armering och Väggprodukter. Är ni i behov av kvalitativ och trygg skruv med marknadens bästa ytbehandling eller känner ni att ett färdigt grundkoncept där vi erbjuder allt från ritning till leverans, skulle vara något för er? Hör av er till Urban så hjälper han er.

Urban Wallqvist

Fredrik har en gedigen bakgrund inom bygghandeln och arbetar mot återförsäljarledet inom järn- och bygghandeln i Västsverige. Han arbetar med införsäljning av Skruv & Infästning, Vägg och Grund, samt tar fram merförsäljande lösningar för våra kunder. Frågor om våra produkter och tjänster? Hör av er till Fredrik så hjälper han er.

Fredrik Thelaus

Med mer än 30 års erfarenhet inom byggbranschen har Monica skaffat sig en gedigen spetskompetens inom Grund och Armering. Hon ansvarar för återförsäljar-avtalen och inköp av armering- och grundmaterial.

Monica Bryngelsson

Säljare Grund & Armering Sverige Tel: +46 708 56 76 24, +46 8 761 74 40 mobr@thuresson.se

Robin hanterar datainformation i ETIM-klassificeringsprojektet av produkters egenskaper. ETIM fungerar som en standard för egenskapsdefinitioner och är lika i alla länder där den tillämpas. Robin är behjälplig med samtliga inkommande kundfrågor gällande produkter, leveranstider, priser, reklamationer och ersättningar mot återförsäljare.

Robin Dahling

Elmo tar emot kundorder och är behjälplig med samtliga inkommande kundfrågor gällande produkter, leveranstider, priser, reklamationer och ersättningar mot återförsäljare. Han hjälper även säljteamet med diverse frågor/ärenden gällande leveranstider, offertskrivning och uppföljning av offerter.

Elmo Steinhoff

Simon offererar och tar fram materialspec inom affärsområdet Grund & Armering, utifrån våra kunders behov gällande offerter, ritningar och material. Han tar även emot inkommande order och kundfrågor gällande AT:s övriga produkter, leveranstider och priser.

Simon Fylking

Innesäljare/Grundspecare Tel: +46 8 761 74 40 sify@thuresson.se

Jeanette jobbar som ekonomiassistent och ansvarar för leverantörsreskontra, import och export administration samt övrig administration.

Jeanette Strömbäck

Som företagets ansikte utåt ser Caroline till att våra kunder och besökare känner sig väl omhändertagna när de kommer till oss, såväl vid personliga möten som vid telefon- och mailkontakt. Hon är behjälplig i ekonomiavdelningens dagliga arbete med fakturering och vid upplägg av nya kunder eller uppdatering av befintliga kunder.

Caroline Sundnäs

Tobbe arbetar med lager- och logistikhantering vilket bland annat innefattar inventering, inleveranser, fastighetsservice och orderplock. Han ansvarar och sköter dessutom fjärrtransport utrikes och i Sverige.

Torbjörn Dahling

Som logistikansvarig för Stockholms län, ansvarar Thommie för inköp av Gyproc, Jackon och Knauf till lager. Detta innefattar bland annat inventering, inleveranser och orderplock.

Thommie Lidbaum

Jessica arbetar kreativt och engagerande med text- och bildinnehåll samt rörligt material för våra sociala medier, fotograferar samt layoutar marknadsmaterial i form av kampanjer och produkt- och säljblad.

Jessica Fylking

Med en stark relation till skruven och dess möjligheter, samt specialkompetens inom skruvutveckling, drivs Nicklas av att designa och utveckla nya, innovativa Grabber-produkter. Han arbetar också med inköp av infästningsartiklar.

Nicklas Thuresson

Skriv ditt meddelande här

Vill du skicka en fråga kan du göra det här. Obligatoriska fält är märkta *