Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka.

Hej, vill du bli vår nya kollega?

Vi satsar och söker nu en innesäljare/kundsupport till vårt huvudkontor i Stockholm – Spånga.

Vi söker dig som är social, öppen, kommunikativ och har förmåga att motivera dina kollegor. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Jobbet som innesäljare / kundsupport hos oss innebär att du kommer ha löpande kontakt med våra kunder via mail och telefon. Mycket fokus kommer ligga på att agera för kundens bästa men du kommer också ha ett nära samarbete med övriga inne- och utesäljare. Tillsammans ser ni till att ge våra kunder den absolut bästa servicen. Du kommer med andra ord att ha mycket både interna och externa kontakter.

"Jag valde att söka tjänsten på Arne Thuresson för att jag ville komma till ett mindre bolag med kortare beslutsvägar där jag kan vara med och påverka verksamheten. Vi är en platt organisation som har väldigt mycket fokus på kund och affär. Vår framtidsvision är att bli våra kunders och medarbetares första val.

Vi har en lyhörd och familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit." // Jesper Sternhoff, försäljningschef

För mer information om tjänsten och om hur ni ansöker, läs mer här: https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26769335-innesaljare-arne-thuresson-byggmaterial-stockholm?ps=sp

Varmt välkommen med din ansökan!